انقعي كوبايه ونص ارز بسمتي في ماء ساخن لمده ساعه تقريبا
4/1 كوباية زبيب...
مكعب مرقه دجاج...ابشري معاه جزره ..وبصله متوسطه
الطريقه:-
وبعدين حطي البصل والجزر
قرفه..حبهان..فلفل اسود......الملح مع الشوربه وممكن كمان تحطيله ورقة لورا عشان تديله الطعم وهوا عالنار..
وعلي نار هاديه سخنيه... واول ما تبدي تاخد اللون المطلوب والمدهب اطفي عليها وقدميه مع اللي نفسك فيه... وديه طريقه صحيه جدا وسعراتها مظبوطه
وخفيفه عالقلب واهم حاجه انها لذيذه....
....وبالهنا والشفا عليكم جربوها وادعولي...



ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق