اصح واسهل واطعم طريقه لعمل الرز البسمتي...

ليست هناك تعليقات
التجهيزات:-
انقعي كوبايه ونص ارز بسمتي في ماء ساخن لمده ساعه تقريبا
4/1 كوباية زبيب...
مكعب مرقه دجاج...ابشري معاه جزره ..وبصله متوسطه



الطريقه:-

بنحط الرز المنقوع في شوربه اللحمه ومعها 4 معالق زيت او حته زبده صغيره
وبعدين حطي البصل والجزر
لحد ما يغلي ويشرب ميته كلها بالكامل وساعتها نحط التوابل والزبيب 
قرفه..حبهان..فلفل اسود......الملح مع الشوربه وممكن كمان تحطيله ورقة لورا عشان تديله الطعم وهوا عالنار..
وعلي نار هاديه سخنيه... واول ما تبدي تاخد اللون المطلوب والمدهب اطفي عليها وقدميه مع اللي نفسك فيه... وديه طريقه صحيه جدا وسعراتها مظبوطه
وخفيفه عالقلب واهم حاجه انها لذيذه....

....وبالهنا والشفا عليكم جربوها وادعولي...

ليست هناك تعليقات:

إجمالي مرات مشاهدة الصفحة

يتم التشغيل بواسطة Blogger.

التواصل معي

Translate

بحث هذه المدونة الإلكترونية

المتابعون

جميع الحقوق محفوظة © 2014. تصميم : الورشة