اسررار عمل وصفات مشهوره للمبتدئين # الدرس الثاني:طريقة عمل برونيز الشوكولاته#

ليست هناك تعليقات


           اسررار عمل وصفات مشهوره للمبتدئين
       #الدرس الثاني:طريقة عمل برونيز الشوكولاته#

المقادير:-_شوكولاته خام غامقه حسب الكميه(250جرام)_دقيق_بيكنغ                      بودر_فانيليا_كاكاو_بيض_2م زبده_سكر بودر

##هي الكميه ديه تكفي لخمس اشخاص وكل واحد حسب عدد الافراد


1-نجيب وعائين الوعاء الاول نحط فيه1معلقه صغيره بيكينغ بودر و1\2كوب السكر الباودر وكوب و3\4دقيق وننخلهم كويس.
والوعاء التاني نحط فيه4صفار بيض و2ملعقه صفيره فانيليا
وزبده وشكولاته بعد مانكون جبنامايه وسخناها عالنار وحطينا فوقيها طبق         وسيحناهم سوا عشان الشوكولاته(تدينا اللمعه بتاعت المحلات)وهنسخدم نصف المزيج فقط والنص التاني لعمل الصوص..ونضيف مزيج الدقيق لمزيج الشوكولا ونقلب كويس جدا لحد ما يبقوا نسيج 
واحد




2-نخبز البراونيز لمدة 35 دقيقه عالدرجة حراره 180 مئويه بعد وضعها بصينيه مدهونه زبده 

ويزين اما بقطع فراوله او تفاح وكريمه بعد وضع الصوص عليه

    



وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إجمالي مرات مشاهدة الصفحة

أرشيف المدونة الإلكترونية

يتم التشغيل بواسطة Blogger.

التواصل معي

Translate

بحث هذه المدونة الإلكترونية

المتابعون

جميع الحقوق محفوظة © 2014. تصميم : الورشة